2014. szeptember 27., szombat

Az osztályterem

Elkészült az elsősök osztályterme. Nagy boldogság ez, az utolsó héten még nem voltunk biztosak benne, hogy minden időben a helyére kerül... :) Sok munka volt, kapott a - korábbi euritmia - terem 2 új ablakot, így szép világos lett a terem. Viszont ez a munka csak augusztusban került kivitelezésre, addig nem lehetett festeni a termet és a többi "aprósággal" haladni.
Még nem "laktuk be" a termet, biztosan idővel egyre otthonosabb lesz, de már most is gyönyörű és ott van minden sarokban valamelyik család munkája: a kézzel festett gézben, a felfúrt polcokban, a lecsiszolt és újralakkozott táblákban, a függönyökben, a kerámia bögrékben, az anyukák által varrt tornazsákokban, krétakukacokban, az otthonról behozott mesefotelben, a növényekben, vízforralóban, konyhasarokban, és sok-sok részletben, amiknek a felsorolásához most lusta vagyok :) elnézést ha valakit kihagytam, mind egyformán fontos! :)

A végeredmény ilyen:





És íme, hogy L. még néha visszavágyik az oviba... :) szerencséjére tanítás után bármikor belopakodhat az ovikertbe nosztalgiázni és együtt "lóghat" :) az oviban maradt barátaival

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése